Welcome to the SR20 Community Forum - The Dash.
Register
SR20 forum logo

Forum: General SR20

Main Forum Discussion

+ Post New Thread
Forum: General SR20
- Main Forum Discussion
Threads: 5,061-5,082 of 7,018
Title / Thread Starter
Last Post By
Replies: 4
Views: 1,439
2009-09-01 17:53
Bluey!
Started by LikeTheMovies, 2009-08-31 18:55
Replies: 0
Views: 273
2009-08-31 18:55
Intake Air Temperature Sensor
Started by rubenxh0k, 2009-08-31 16:55
Replies: 6
Views: 4,955
2009-08-31 16:55
Replies: 25
Views: 9,820
2009-08-31 03:07
squeaky belt??
Started by jonwepa, 2009-08-30 10:53
Replies: 2
Views: 1,446
2009-08-30 10:53
Meziere water pump...
Started by dr.fowler, 2009-08-30 05:20
Replies: 0
Views: 1,309
2009-08-30 05:20
Replies: 0
Views: 843
2009-08-30 03:14
STRANDED! cars not starting....
Started by dphillipsB13, 2009-08-29 21:54
Replies: 5
Views: 1,220
2009-08-29 21:54
VE cams in DE?
Started by SWaGz_B14, 2009-08-29 21:22 1 2 3
Replies: 26
Views: 4,926
2009-08-29 21:22
Unfixable problem??
Started by Foble, 2009-08-29 20:44 1 2 3
Replies: 23
Views: 4,265
2009-08-29 20:44
Replies: 21
Views: 6,378
2009-08-29 20:23
Brake pad Battle!!!! Axxis V.S Hawk
Started by Topdog781, 2009-08-29 03:23 1 5 6 7
Replies: 64
Views: 14,969
2009-08-29 03:23
Help! Wire up MSD 8956 RPM Switch
Started by alfsentra, 2009-08-29 02:18
Replies: 0
Views: 1,277
2009-08-29 02:18
Highport throttle cable relocation?
Started by blackb15, 2009-08-29 00:50
Replies: 9
Views: 2,643
2009-08-29 00:50
Replaced Starter Now Grinding?
Started by JetOneTV, 2009-08-28 17:55
Replies: 4
Views: 2,202
2009-08-28 17:55
Rear glass
Started by Mr SE-R, 2009-08-27 16:04 1 2
Replies: 10
Views: 2,055
2009-08-27 16:04
Lights dont work
Started by ahab91nx, 2009-08-27 15:39 1 2
Replies: 13
Views: 2,122
2009-08-27 15:39
Replies: 2
Views: 1,139
2009-08-27 12:22
Egr line routing after deletion
Started by Topdog781, 2009-08-26 23:42 1 2
Replies: 17
Views: 8,292
2009-08-26 23:42
Squeal during cold start-up
Started by 200SR, 2009-08-26 10:31 1 2
Replies: 11
Views: 5,084
2009-08-26 10:31
Replies: 14
Views: 5,161
2009-08-26 01:32
Car dies when TPS disconnected
Started by eggman, 2009-08-26 00:41
Replies: 7
Views: 3,756
2009-08-26 00:41
Icon Legend and Forum Information
Contains unread posts
Contains no unread posts
Thread is closed
You have posted in this thread
Users Browsing this Forum
There are currently ? users browsing this forum. (? members & ? guests)
StubUserName

Back to top