Welcome to the SR20 Community Forum - The Dash.
Register
SR20 forum logo

Thread: Post your VE engine bays

+ Reply To Thread
Posts: 231-240 of 695
2011-08-16 14:24:39
#231
Originally Posted by Teal97


works great and it has since been painted gloss black.


what runners are those?
2011-08-16 16:47:58
#232
custom runner hybrid
we cut the last couple inches off the stock lower runner section (with flange). then cast new runners to add length to mate to the plenum. the reverse taper of the stock lower section was opened up a bit before the 2 pieces were welded together.
Last edited by Teal97 on 2011-08-16 at 16-53-00.
2011-08-16 19:37:20
#233
nice..... wish i aluminium welding was cheaper over here....
2011-08-16 20:00:09
#234
Originally Posted by Teal97


works great and has since been painted gloss black. 5 1/4" long


Originally Posted by Teal97
i've got to do something with that damn throttle cable.



^Is this the lowport DE bracket on this one?
2011-08-16 20:08:06
#235
it's sort of a frankenstein that i fabbed up from the lowport and some standoffs (spacers). i'll take a closer up pic for you. after you see the pics lmk if you want it.



it ain't pretty, but it works
Last edited by Teal97 on 2011-08-16 at 20-30-31.
2011-08-17 16:54:11
#236
Originally Posted by blusteelsr20
^^^^ Tell it VE bro!!! Kyle speaks truth when it comes to the 20V cover. Both of us were fortunate to get these new with the spark plug cover. Seems that the cover is one of the most elusive parts to find, with some members waiting close to a year and still have not received it.


I got one I'll sell it for $200 hahaha
2011-08-17 17:40:03
#237
Originally Posted by tj5854


just notice on this photo. you have the cruise control cable where normally the throttle cable hooks on to. Have you had any problems with this been switched around?
2011-08-17 17:48:02
#238
Originally Posted by bj200sx
just notice on this photo. you have the cruise control cable where normally the throttle cable hooks on to. Have you had any problems with this been switched around?


Actually it looks like he is running both cables wise

I have the accelerator cable to the further side of the throttle body, that's wrong right?


Last edited by kevo on 2011-08-17 at 17-51-33.
2011-08-17 22:37:04
#239
Originally Posted by Loek
Yo en Pozos, Santa Ana. Tenemos que hacer un ┬┤mini-meet┬┤pronto ....


claro mae. cuando kiera m manda un mp
2011-08-19 07:44:45
#240
mine. Dirty but wth.

edit. Update with clean engine bay pic:

Last edited by Doctor G on 2011-08-22 at 06-51-42.
+ Reply To Thread
  • [Type to search users.]
  • Quick Reply
    Thread Information
    There are currently ? users browsing this thread. (? members & ? guests)
    StubUserName

    Back to top