Welcome to the SR20 Community Forum - The Dash.
Register
SR20 forum logo

Thread: Major Forum Changes Ahead

+ Reply To Thread
Posts: 151-160 of 302
2018-05-13 12:38:19
#151
Update

I am re-loading all of the user gallery photos, so many images that were linked in threads should show up again. For example, the images in this thread: https://www.sr20-forum.com/information-library/!33331-crank-case-ventilation-fully-explained-naturally-aspirated-edition.html

Images users uploaded to their own user gallery are the images I'm restoring. You won't be able to find them easily (they aren't linked to your user account right now) but if they were linked anywhere else (like in a thread) then they should be accessible there again. Or maybe you had bookmarks to them, those will work again too now.

I'm hoping to get other real, substantial work done on the forum soon, so stay tuned.
2018-05-14 14:29:34
#152
How come i cannot attach pictures? I am trying to attach a screen shot of the main forum page showing everything out of order and jumbled on top of other threads towards the bottom of the page. It happens with mobile version or desktop version.
Also on this site only the autocorrect feature does not work while typing in posts or replies.
2018-05-14 16:07:09
#153
Originally Posted by NissanEgg
How come i cannot attach pictures? I am trying to attach a screen shot of the main forum page showing everything out of order and jumbled on top of other threads towards the bottom of the page. It happens with mobile version or desktop version.
Also on this site only the autocorrect feature does not work while typing in posts or replies.


That is a known bug.
2018-05-14 18:38:00
#154
Yah, the jumbled look of things happens to those with screens that are a bit too narrow. I plan on fixing it for sure, some time soonish... I'm just trying to tackle the most important things first, or things I get motivation to fix (since that isn't often, I have to strike while the iron is hot). The jumbled look is high on the list for sure.

No auto-correct sounds like something I have no control over, but I will look into it. Maybe it's something I can fix.

As for attaching pictures, that's never really been a feature of the forum. However, you're probably talking about embedding pictures? That's done the same way it was in the past, with BBC. I realize the buttons that used to type the BBC for you aren't there yet, but I'm working on that. In the meantime, you can type it out manually (as I always have done).
Last edited by BenFenner on 2018-05-14 at 18-45-25.
2018-05-19 11:27:00
#155
Update

I got motivated to work on the Facebook/Reddit/Whatever previews created when linking to the forum on those sites. Mostly because I'm linking people to the forum and it's looking ugly.
I had a little time to spend on it over the past few days and I think I'm finished. Now when people are linked to the forum, they should get a useful image, a useful title, and a useful description.
As a side note, some good work was done for this that should also help search engines scrape our site better, and give better search results.

Here is a before/after of the Facebook mini preview.


Here is an after of the Facebook full preview.


For my own notes, Facebook's sharing debugger was very helpful here: https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/
Last edited by BenFenner on 2018-05-19 at 11-31-06.
2018-05-19 23:53:29
#156
You and your Facebook integration.

Get buttons working and let me edit my signature.

p.s. Glad progress was made in any form so you must be feeling somewhat better. Hooray.
2018-05-20 11:28:02
#157
Don't worry, Facebook won't be integrated into the forum like it was before (it won't be integrated at all). But yes, I am making the forum behave better for places like Facebook. It seems only prudent.

Password resets and changes are still top priority for me. When I get the time and motivation I will be getting that to work.
However, likely motivation will strike to get mentions working, or emoji, or things like that next.

I don't want to jinx it, but I have been feeling pretty good lately. I'm maybe 75% better, and I can almost see full recovery around the corner. We will see.
The some-what recovery does explain the progress here. I hope to make more soon.
2018-05-21 15:23:50
#158
Glad to hear that you're feeling better!

I noticed that Google doesn't fancy searching the forum, is that due to the blacklist or the fact that forum is now behind https?
2018-05-21 21:30:38
#159
It's actually neither of those Vadim. We're off the blacklist, and HTTPS shouldn't have anything to do with it.
Now, the forum URLs have changed a good bit, and some of the SEO done before isn't in place yet, and there are other factors at play that cause searching the forum with your engine of choice maybe slightly problematic. However, it should work generally okay. In my testing it's been working. Anything specific you're having trouble with?

This will get better when I re-submit the site for indexing, but again, it should be decent right now.
2018-05-22 20:27:56
#160
Update

I've been working on getting emoji to at least parse properly in posts (and PMs) over the past couple days. I'm almost finished, so I'm just going to use this post to test.

This should (eventually) list all of our emoji, and they should all be parsed.

Happy emoji:


Neutral emoji:


Upset emoji:


Misc emoji:


Flag emoji:
Last edited by BenFenner on 2018-05-27 at 09-10-30.
+ Reply To Thread
  • [Type to search users.]
  • Quick Reply
    Thread Information
    There are currently ? users browsing this thread. (? members & ? guests)
    StubUserName

    Back to top