Welcome to the SR20 Community Forum - The Dash.
Register
SR20 forum logo

Thread: What Did You Do To Your B13 Today?

+ Reply To Thread
Posts: 3,231-3,240 of 4,492
2014-05-30 03:09:54
#3231
Installed water temp gage, tell me what I did wrong... LOL


At least it works LOL
2014-05-30 03:18:32
#3232
Originally Posted by mickey'SE-R
Installed water temp gage, tell me what I did wrong... LOL


At least it works LOL


remove the teflon tape.Alot of sensors get the ground from the engine.( I know VDO specifically states this in the instructions)
Its a pipe fitting so it should make its own seal as it tightens.
2014-05-30 03:28:11
#3233
@ Eggman Oh foreal?? I didn't know that. Can you see what else I did wrong?
2014-05-30 03:32:51
#3234
Originally Posted by mickey'SE-R
@ Eggman Oh foreal?? I didn't know that. Can you see what else I did wrong?


I am stumped although that looks like a concrete drill bit
Last edited by eggman on 2014-05-30 at 03-34-30.
2014-05-30 03:36:34
#3235
Drilled the hole in the wrong spot. Good thing I got it from the junk yard and I still have the original. LOL

Originally Posted by eggman
Originally Posted by mickey'SE-R
@ Eggman Oh foreal?? I didn't know that. Can you see what else I did wrong?


I am stumped although that looks like a concrete drill bit
2014-05-30 03:38:49
#3236
how is that the wrong spot? does it leak because its too thin there? I know there a spot thats ever so slightly thicker...because I had to do the first one I did more than once too..LOL

Fortunately I sorta have my own junkyard here at home...haha
2014-05-30 03:42:09
#3237
I didn't figure it out until it was time to install it. The sensor is directly in front of one of the holes for the bolt. LOL It looked all pretty after I took all the Arkansas grime from the JY off of it at least.
2014-05-30 03:49:53
#3238
Originally Posted by mickey'SE-R
I didn't figure it out until it was time to install it. The sensor is directly in front of one of the holes for the bolt. LOL It looked all pretty after I took all the Arkansas grime from the JY off of it at least.


OoooH yeah...I did that too!! haha I forgot about that,,,I did the same damn thing.Thats hilarious.
How about put the neck on .....then screw in the sensor?
2014-05-30 03:53:18
#3239
That was what I had to do. I was like... WTF??!?!?!! So I took the sensor out, and it was a bitch to put back in because it seemed like every wrench I had was too damn big to tighten the sensor.
2014-05-30 04:03:29
#3240
Originally Posted by mickey'SE-R
That was what I had to do. I was like... WTF??!?!?!! So I took the sensor out, and it was a bitch to put back in because it seemed like every wrench I had was too damn big to tighten the sensor.


fuggit..its on there now..LOL
+ Reply To Thread
  • [Type to search users.]
  • Quick Reply
    Thread Information
    There are currently ? users browsing this thread. (? members & ? guests)
    StubUserName

    Back to top