Welcome to the SR20 Community Forum - The Dash.
Register
SR20 forum logo

Thread: What Did You Do To Your B13 Today?

+ Reply To Thread
Posts: 2,911-2,920 of 4,492
2014-03-12 21:15:26
#2911
Final numbers 535whp 380lbft @22psi. The car did a little better once it cooled off and I was also aided by the ambient air temps going down by 10deg. I had another run that was higher but I am throwing that out as this is what the high boost is set to. low boost is 405whp @13psi.

You can read about it here although my tuner did not realize I have a ve motor.
https://www.facebook.com/pages/AV-Tuning-Development/203878365255
Last edited by cortrim1 on 2014-03-12 at 21-16-46.
2014-03-12 22:20:25
#2912
I already know how it feels. This turbo is my #1 choice for a turbo VET. You will love it but be careful out there, it's a handfull.
Ask me how I know
2014-03-12 23:29:05
#2913
She just pulled a 2000 mile trip from Albuquerque to New Jersey! pardon the gap lol
2014-03-13 00:53:44
#2914
Originally Posted by kevwal
I already know how it feels. This turbo is my #1 choice for a turbo VET. You will love it but be careful out there, it's a handfull.
Ask me how I know


Low boost is set to 13psi. it only makes 405whp on low boost.
2014-03-13 03:03:08
#2915
Originally Posted by kevwal
I already know how it feels. This turbo is my #1 choice for a turbo VET. You will love it but be careful out there, it's a handfull.
Ask me how I know


I can't wait!!! May can't come soon enough!!!
2014-03-13 23:47:51
#2916
I brushed off the snow dusting and charged the battery, again! Soon will be adjusting my clutch and tossing on the sr16 VC. Tune with Marsh on May 31...then she'll be done (under the hood) for now. And on to the exterior!
2014-03-14 17:33:12
#2917
Yesterday, first time I even looked at it in two weeks. Next Thursday will be two months since I drove it, but this weekend is looking good for a spin around the hood.
2014-03-14 18:59:12
#2918
Originally Posted by 92_sEnAtRa
She just pulled a 2000 mile trip from Albuquerque to New Jersey! pardon the gap lol


welcome to nj!!
2014-03-15 05:57:02
#2919
Let it idle up to operating temp while waiting for my clutch. first time started up in almost 6 weeks. has left the garage 4 times since December. waiting waiting waiting waiting....

2014-03-15 09:09:01
#2920
Adjusted the clutch cable
+ Reply To Thread
  • [Type to search users.]
  • Quick Reply
    Thread Information
    There are currently ? users browsing this thread. (? members & ? guests)
    StubUserName

    Back to top