Welcome to the SR20 Community Forum - The Dash.
Register
SR20 forum logo

jgood860's Threads

All threads started by jgood860

jgood860's Threads
- All threads started by jgood860
Threads: 1-12 of 12
Title / Thread Starter
Last Post By
Forum Section
No acceleration?? Need help
Started by jgood860, 2014-01-04 14:08
Replies: 7
Views: 1,683
2014-01-04 14:08
Small Coolant Leak??
Started by jgood860, 2013-10-05 22:14 1 2
Replies: 12
Views: 3,662
2013-10-05 22:14
Replies: 20
Views: 3,245
2013-04-11 17:55
Headers and downpipe glowing??
Started by jgood860, 2013-01-03 08:35 1 2
Replies: 12
Views: 2,946
2013-01-03 08:35
Replies: 17
Views: 4,897
2012-12-06 16:20
Vacuum hose diagram B14?
Started by jgood860, 2012-11-22 00:31
Replies: 4
Views: 2,333
2012-11-22 00:31
Replies: 5
Views: 1,233
2012-11-19 20:11
Help Please! 3 Plugs, no spark??
Started by jgood860, 2012-11-16 20:12 1 2
Replies: 11
Views: 1,726
2012-11-16 20:12
Not getting a spark?
Started by jgood860, 2012-09-12 07:27
Replies: 8
Views: 1,454
2012-09-12 07:27
A Couple Questions
Started by jgood860, 2012-08-21 17:43
Replies: 4
Views: 1,124
2012-08-21 17:43
Wire Harness Installation?
Started by jgood860, 2011-12-03 02:20 1 2
Replies: 12
Views: 2,819
2011-12-03 02:20
B13 Tranny in 97 200sx SE-R
Started by jgood860, 2011-10-07 20:54 1 2
Replies: 11
Views: 2,507
2011-10-07 20:54
Icon Legend and Forum Information
Contains unread posts
Contains no unread posts
Thread is closed
You have posted in this thread
Users Browsing this Forum
There are currently ? users browsing this forum. (? members & ? guests)
StubUserName

Back to top